TYEMYY_2022_07_Ilmio_Insta_1080x1080px

TYEMYY

Turun Yliopiston Elektronisen Musiikin Ystävien Ystävät on keväällä 2011 perustettu yhdistys, jonka tarkoitus on koota yhteen elektronisesta musiikista kiinnostuneita opiskelijoita, järjestää tapahtumia ja edistää elektronisen musiikin kulttuuria Turussa ja Turun opiskelijapiireissä. Tyemyyn toiminta on opiskelijalähtöistä, mutta suunnattu kaikille elektronisen musiikin Ystäville!

Tyemyy ottaa ILMIÖssä perjantaina haltuunsa Kellari-venuen, ja pitää huolen siitä etteivät elektronisen musiikin ystävät (tai ystävien ystävät) jää kylmäksi!

Line up:

16:00              DJ Shady Lady
17:00              Leo Pahta [live]
18:00              MEMBERING
19:00              Jodi Wild Sound Experiment [live]
20:00              Feminina
21:00              Club Hävytön
                        + Delikatessen plays Hävytöns fav tracks
22:00              Alexxander
23:00-00.30    Hollowland [live]
00:30-01:30    Hevoskissa & Feminina

DJ SHADY LADY

DJ Shady Lady avaa illan maagisella ambientilla, downtempolla ja dubilla. Tervetuloa rentoutumaan.

LEO PAHTA (LIVE)

Helsinkiläinen muusikko Leo Pahta luo TYEMYYn hitaasti hämärtyvään iltaan tunnelmallisen ja utuisen ambienssin, jossa elektronisen metsänpohjan äänimaisema yhdistyy hypnoottisiin pulsseihin.

MEMBERING (sidontaperformanssi) (Ks. TAIDE/MEMBERING)

JODI WILD (LIVE) (Ks. Jodi Wild Sound Experiment Artistit -osiosta.)

FEMININA

DJ Feminina tarjoaa yleisölle tanssittavan industriaalisen äänimaailman. Odotettavissa on EBM:ä, electroa ja hieman discoa. Tule tanssimaan hiuksesi solmuun ja anna itsesi vapautua!

Feminina on tuttu naama UG-skenessä. Hän ei välttele seteissään riskejä, vaan yhdistelee erittäin sulavasti eri tyylejä. Sydän ehkä sykkii voimakkaimmin technolle, acidille ja noin muuten energisille biiteille, mutta variaatioon mahtuu niin breakbeattiä kuin myös tranceakin. Bängereitä on toistettu lukuisissa TYEMYY-illoissa ja UG-bileissä Helsingissä, Turussa ja Budapestissa.

 

CLUB HÄVYTÖN

+ DELIKATESSEN plays Hävytöns fav tracks

Club Hävytön on kahden stripparin perustama queerfeministinen strippiklubi, jonka esiintyjäkaarti koostuu ihmisistä sukupuolen koko kirjolta.

 

ALEXXANDER

 

HOLLOWLAND (LIVE) 

A project conjured by Johnatan Engeldahl and Paavo Piekkari, Hollowland fuses influence from the blairing drones of noise music, shoegaze ’esq melodies and trap style drums to create a palet of sound that explores the human experience at it’s most mundane. From love to loss, death to rebirth, Hollowland creates a sonic sculpture of what is and what will become. Hollowland released their debut album ”Like The Reformed” in 2022.

 

0030-01.30 HEVOSKISSA & FEMININA 

DJ Aamuaurinko sairastaa, häntä korvatkaamme. Ikävän takaiskun vuoksi Aamuaurinko on estynyt soittamasta. Hädässä ystävät tunnetaan ja korvaajiksi astuvat Hevoskissa & Feminina. Tervetuloa 60 minuutin tanssimatkalle siirappisen paahtodiskon ja kepeän pesukoneteknon ilmiömäiseen maailmaan.

www.tyemyy.fi