Bobby-Oroza-1-HI-RES-Sonja-Müller-1 1

Bobby Oroza

Kuluvana kesänä toisen albuminsa “Get On The Otherside” julkaissut Bobby Oroza saapuu ILMIÖn lavalle kitaransa kanssa lauantaina 23.7.

Orozan ura ja maailmanvalloitus alkoi suomalaisen retrosoulin helmestä, This Love -kappaleesta. Biisi kolahti painavasti Yhdysvaltojen länsirannikon soul -piireissä ja löysi tiensä samplena myös maailmanluokan hip hop -artistin, Earl Sweatshirtin kappaleeseen nimeltä Hat Trick / Human Error. Vuonna 2018 Bobby Oroza solmi neljä albumia kattavan levytyssopimuksen maineikkaan brooklynilaisen Big Crown Recordsin kanssa, jonka johdosta toukokuussa 2019 julkaistiin ”This Love” esikoisalbumi. Huikea menestys on vienyt Bobbyn yhtyeineen maailmalle sellaisella tahdilla, että suomalaisyleisö on jäänyt lähes paitsioon.

Uusi “Get On The Otherside” albumi on syntynyt korona-pandemian aikana, joka ei ollut monen muun muusikon tapaan, Orozallekaan helppo. Sanoitukset pyörivätkin pitkälti Orozan kokemien elämän monimutkaisempien koukeroiden, kuten itsetutkiskelun ympärillä.

RETTIG LAUANTAI KLO 22.30