29.7.2017

TÄH?

ILMIÖ-festivaali järjestetään lauantaina 29.7.2017 Turun Uittamon kansanpuistossa sijaitsevan vanhan tanssipaviljongin ja sen viereisen näköalaravintolan ympäristössä. Festivaaliohjelma alkaa heti porttien avauduttua klo 14 ja jatkuu aina aamuyöhön klo 04 asti.

Yli 40 tasokasta artistia tahdittavat festivaalikarkeloita genrerajoja tuijottelematta. Kurkkaa koko kattaus ohjelmasivulta! Aiempien vuosien tapaan festivaalilla voi nauttia myös omaperäisestä monitaiteellisesta ohjelmasta, jonka tarkemmat detaljit esitellään kevään aikana.

Hyötytietoa

Festivaalialueelle on 18 vuoden ikäraja, lukuunottamatta avointa ja ikärajatonta ohjelmaa. Varaathan mukaan henkilöllisyystodistuksen – täysi-ikäisyys tarkastetaan sisääntuloportilla.

Festivaaliliput vaihdetaan sisäänkäynnille johtavan tien varrella rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään.

Kulkuyhteydet

Uittamon paviljonki sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 29, noin 4 kilometriä Turun keskustasta. Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi bussilla, bussilinjalla 9.

Alueelle voi saapua myös meriteitse: vesibussi liikennöi keskustasta Uittamolle koko päivän. Vesibussin kyytiin pääsee vain esittämällä rahastajalle ennakkoon ostetun festivaalilipun.

Festivaalialue kartalla