Info


Täh?

ILMIÖ-festivaali järjestetään lauantaina 20.7.2013 Turun Uittamon kansanpuistossa sijaitsevan vanhan tanssipaviljongin ja sen viereisen näköalaravintolan ympäristössä. Festivaaliohjelma alkaa heti porttien avauduttua klo 12 ja jatkuu aina aamuyöhön klo 02 asti. Yli 50 tasokkaan artistin lisäksi festivaalilla järjestetään tuttuun tapaan tajuntaasi laajentavia työpajoja, taideinstallaatioita, happeningeja ja performanssiesityksiä.

Hyötytietoa

Festivaaliliput vaihdetaan sisäänkäynnille johtavan tien varrella rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään. Festivaalialueen sisäänkäynnin vieressä on infopiste ja narikka.

Anniskelusyistä festivaalille on 18 vuoden ikäraja lukuunottamatta RantaILMIÖn ohjelmaa, joka on ikärajaton ja ilmainen.

Festivaalialueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Mutta lähes koko alue on anniskelualuetta, joten virvokkeita ei tarvitse nauttia ahtaissa karsinoissa.

Varaa käteistä mukaan, sillä ruokakojuilla sekä ulkotiskeillä kelpaa vain käteismaksu.

Festarilla ei myydä tupakkaa.

Ympäristö

ILMIÖ-festivaali järjestetään luontoa kunnioittavassa vuorovaikutuksessa lähialueen ympäristön kanssa. Toivommekin itse kunkin kiinnittävän erityistä huomiota omista päästöistä huolehtimiseen: älä jätä alueelle mitään minkä olet mukanasi tuonut. Laita roskat roskiin, ja pullot ja tölkit voit nakata sinne, missä lukee “pullot ja tölkit”. Ympäristösyistä emme jaa käsiohjelmia, mutta alueella on isoja soittoaikatauluja joiden avulla pysyt kärryillä.

Kannustamme yleisöä saapumaan paikalle moottorittomin keinoin. Kaupunkifestivaali kun on kyseessä, voit vaikka polkaista paikalle tai käyttää julkisen liikenteen tarjoamia vaihtoehtoja.

Turku Energian yhteistyön ansiosta ILMIÖ on jälleen tänä vuonna hiilidioksidineutraali tapahtuma!

Kulkuyhteydet

Uittamon paviljonki sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 29, noin 4 kilometriä Turun keskustasta. Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi bussilla, tai vesibussilla, jonka aurinkokannella on tarjolla myös merellistä ohjelmaa.

Onnibus – femmalla Turkuun

Kaikki ennakkolipun lunastaneet henkilöt matkustavat festivaaliviikonlopun aikana Tampereelta, Helsingistä ja Jyväskylästä Turkuun viidellä eurolla per suunta . Bussilipun voi ostaa TÄÄLTÄ heti, kun taskusta löytyy festarilippu! Femman lippuja voi ostaa vain ennakkoon 18.-21.7. väliselle ajalle ja mukaan matkalle tarvitaan Ilmiön piljetti.

Vesibussi

Festivaalille järjestetään myös tänä vuonna vesibussikyyti,jolla luvassa on merellistä ohjelmaa. Matka maksaa 5 € per suunta. Vesibussi lähtee keskustasta Kristiinankadun päässä olevalta rampilta.

KESKUSTA-UITTAMO
klo 11.15
klo 12.30

UITTAMO-KESKUSTA
klo 23.30
klo 00.45
klo 02.00

Bussit

Aivan festivaalipaikan viereen kuljettaa kaksi kertaa tunnissa bussi 9 (Kauppatori-Katariina). Bussi lähtee pysäkiltä T35, kauppakeskus Forumin puoleiselta torinlaidalta. Jää pois pysäkillä Tanssilava ja takaisin lähtiessäsi hakeudu Uittamonpuisto-pysäkille.

KAUPPATORI-KATARIINA
11.40
12.10 12.40
13.10 13.40
14.10 14.40

KATARIINA-KAUPPATORI
(Uittamossa muutamaa minuuttia myöhemmin)
20.05 20.35
21.05 21.35
22.05 22.35
23.05 23.35

Eikö sovi aikatauluun? Lisää julkisen liikenteen mahdollisuuksia löytyy Turun reittioppaasta.

 


 

Yhteystiedot

info@ilmio.fi

Esiintyjätarjoukset voi lähettää osoitteeseen: artistit@ilmio.fi. Kaikki tarjoukset huomioidaan, mutta yhteydenottojen suuren määrän vuoksi emme valitettavasti pysty vastaamaan kaikkiin sähköposteihin.

Tuotannolliset asiat: Tuottaja Tuomas Sara, tuomas@ilmio.fi, 050 3362862 (ei esiintyjätarjouksia)

Mediaa koskevat asiat: Tiedottaja Kirsi Alaniva, kirsi@ilmio.fi, 040 7759193

Festivaalialue

FESTIVAALIALUE
Löydä ilmiöön Google Mapsissa »