ILMIÖ SAA IKIOMAN GRAFFITIN

Festivaalin visuaalinen ilme saa lisäväriä tämän vuoden teemaan sopivalla graffitilla. Vuonna 2006 perustettu turkulainen Balance Out-Graffiti Art Design Association ry järjestää paikan päällä maalaustapahtuman, jonka aikana valmistuu vuoden 2011 ILMIÖ- graffiti. Yleisö voi seurata maalauksen valmistumista päivän aikana.

Maalattava seinä jaetaan kuuteen palaan, joista muodostuu tapahtuman aikana yksi yhteinen teos. Illan päätteeksi valmis graffiti myydään paloina, ja halukkaat voivat ostaa kotiinsa palan Turun ilmiömäistä kulttuurihistoriaa.

Ryhmä on tehnyt graffiti- ja katutaidetta yli kymmenen vuotta sekä Suomessa että ulkomailla. Aiemmin tekijöiden tapahtumia on päässyt seuraamaan muun muassa Turun Taiteiden yössä, Down By The Laiturissa, ”Hoodsfred” –festivaalilla Tukholmassa sekä Kulttuuripääkaupungin Eurocultured –festivaalilla. Lisätietoja ja kuvia: www.balanceout.org.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.