TAIDEHUUTOKAUPAN TEOSHAKU ON KÄYNNISSÄ

Yhdessä B-gallerian kanssa järjestettävä Postmodernin tekotaiteen huutokauppa etsii tällä hetkellä erityisesti ääni-, video-, performanssi- ja installaatiotaiteen teoksia. Lähetä 15.6.mennessä teoskuvauksesi osoitteeseen: mariajunno@gmail.com. Teosten hinnat liikkuvat 0 ja 50 euron välillä, joten liitä esittelyysi mukaan huutokaupan lähtöhinta. Kirjallisen kuvauksen lisäksi voit liittää mukaan myös kuvan teoksesta sekä kokotiedot.

Suomalaista ja virolaista nykytaidetta esittelevän Turku-Tallinna Cheap Art Party -projektin tarkoituksena on tuoda esille monipuolinen valikoima tasokasta, tavallisen yleisön budjetille sopivaa taidetta. Suomessa molemmista maista valitut teokset ovat esillä turkulaisessa B-galleriassa 15.-22.7, jonka jälkeen osa teoksista siirtyy ILMIÖ -festivaalille.

ILMIÖ:ssä huutokaupan vetää turkulainen performanssitaiteilija Aapo Korkeaoja ja teoksia esittelevät paikan päällä mahdollisuuksien mukaan myös taiteilijat itse.

LISÄTIETOJA: Cheap Art Party

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.