ILMIÖN ARTISTILISTA PULLISTUU

Aiemmin ilmoitettujen esiintyjien listalle on kiinnitetty The Soul Investigators, joka nähdään lavalla yhdessä Nicole Willisin (USA) kanssa. Lisäksi festivaalilla esiintyvät Kauko Röyhkä & Severi Pyysalo, The Hypnomen, Tapani Kansalainen, Tsembla, J. Tolvi Semiband sekä Super Janne. Tiskijukkien pataljoonaan on liittynyt tuottajaguru Didier.

Monitaiteellista ohjelmistoa vahvistaa KoKoMys, joka pistää festivaalille pystyyn erilaisista taloushärveleistä koostuvan Kodinkonemetsän. Sähköisen Lisäelämä-klubin puuhamiehet ottavat toisistaan mittaa kuvaa ja ääntä synkronisoivan videobattlen merkeissä, ja paviljonkilavan visuaaleista vastaa jatsinhuuruisista maisemistaan tuttu kollektiivi National RGB VJ´s. Festivaalialueelle liikkennöivää bilevesibussia kelluttavat legendaarisen Hitto-klubin dj:t.

Liput (20€) ovat myynnissä Tiketissä. Festivaalin aikataulu julkaistaan heinäkuussa.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.