Kuka, mitä, häh?

ILMIÖ-festivaali järjestetään lauantaina 24.7.2010 Turun Uittamon kansanpuistossa sijaitsevan vanhan tanssipaviljongin ja sen viereisen näköalaravintolan ympäristössä. Festivaaliohjelma alkaa heti porttien avauduttua klo 12 ja jatkuu aina aamuyöhön klo 02 asti. Neljällä lavalla pyörivän persoonallisen musiikkikattauksen lisäksi alueella nähdään ja kuullaan myös muunlaisia kulttuuri- ja valoilmiöitä. Tänä vuonna festivaalialue otetaan entistä paremmin haltuun, ja ILMIÖn kosminen energia purkautuu kaikkia aisteja värisyttävänä kokonaisvaltaisena koettelemuksena. Jumankekka!!

RantaILMIÖ

Festivaalialueen vieressä sijaitsevalla Naulanrannalla ja sen ympäristössä järjestetään myös tänä vuonna ilmaistapahtuma osana ILMIÖ-festivaalia. RantaILMIÖn ohjelmassa on musiikkia, pelejä, kisailua, yhteispiirustusta, hiekka-arkkitehtuuriin ja festarihattujen tekemiseen perehdyttävät workshopit sekä grillejä omien eväiden polttamiseen. Musiikiista vastaavat tänä vuonna:
– Multiroy
– DJ Gismo
– Arnikki Sinervön Vapaat Linnut
– DJ Ruggero Gini
– Rastas
– Bogolo Street Band

Rannalle ovat tervetulleita kaikki leikkimieliset, tapahtuma on ikärajaton.
Kiitämme Turku 2011 -säätiötä tuesta RantaILMIÖ-tapahtumalle.Turku 2011

Kulkuyhteydet

Uittamon paviljonki sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 29, noin 4 kilsaa Turun keskustasta. Alueelle pääset Turun keskustasta näppärästi bussilla, vesibussilla, polkupyörällä, taksilla, rullalaudalla tai muulla vastaavalla välineellä.  Myös sauvakävely on keksitty.

Vesibussi

M/S Janina liikennöi festivaalialueelle Ukko-Pekan viereiseltä laiturilta, eli Martinsillan vierestä Läntiseltä Rantakadulta. Janina seilaa kohti Uittamoa tunnin välein klo 11.30 alkaen, viimeinen lähtö Aurajoelta on 16.30. Paluulähdöt ILMIÖstä tasatunnein klo 23-02.

Kyydin hinta on 4€ per suunta. Janinalla risteilykansaa viihdyttävät Disko WTF DJ:t merellisissä tunnelmissa. Vesibussille ei myydä lippuja etukäteen, joten kyytiin mahtuvat 80 ensimmäistä per risteily. Jos käy niin huonosti ettei joku mahdu kyytiin, niin bussi menee siitä vierestä Martinsiltaa pitkin.

Bussit

Päiväbussit:
Linja 9 (Uittamo)
Linja 13 (Katariina)

Yöbussi:
Linja 34 (Ilpoinen)

Kato täst kartast jos et muute löyrä:
Näytä suurempi kartta

ILMIÖ -festivaalin järjestää

Varsinais-Suomen bändiyhdistys ry.

Pressiasioissa ota yhteyttä Kirsi Alanivaan, kirsi@vasb.fi, 046-5811445

Muissa festivaaliin liittyvissä asioissa: ilmio@vasb.fi, 050-3362862

  • Tekstivippi
  • Fosters
  • Soitinlaine
  • Bar Kuka
  • Dynamo
  • Tiketti
Kiitos
  • Samuel Huberin taiderahasto
  • Turku
  • vasb