Ilmiö - festivaali

Varsinais-Suomen bändiyhdistys VASB ry järjestää lauantaina 25. heinäkuuta uuden kesäisen päiväfestivaalin Uittamolla.

ILMIÖ! kestää iltapäivästä yöhön ja koostuu Uittamon paviljongin ja ravintolan ympärille levittäytyvästä festivaalialueesta, sekä viereiselle Naularannan uimarannalle tulevasta maksuttomasta Beach Partysta.

ILMIÖ! on yhteistyössä Turku Modern -festivaalin kanssa, ja tarjolla on edullinen yhteislippu molempiin tapahtumiin.

Uutiset

Vieraskirja

Lue ILMIÖ! vieraskirjaa.

ILMIÖ! -festivaali oli menestys

Lauantaina 25.7 ensimmäistä kertaa järjestetty ILMIÖ! -festivaali saavutti yleisötavoitteensa. Viikonlopun epävakaisesta säästä huolimatta ILMIÖ!ssä vältyttiin sateilta ja elektronisen musiikin, rytmimusiikin ja reggaen ympärille rakentunut festivaaliohjelma keräsi Uittamolle yli 1500 juhlijaa. Tapahtuma sujui erittäin positiivisessa hengessä ja järjestyshäiriöiltä vältyttiin täysin. Festivaalin pääesiintyjinä soittivat mm. Jimi Tenor, Rinneradio ja Hidria Spacefolk. ILMIÖ! järjestetään seuraavan kerran heinäkuussa 2010.

Löytötavarat

Alueelta löytyi joitain löytötavaroita, ja ne ovat tallessa Turun keskustassa.
Jos kaipaat jotain, lähetä meiliä osoitteeseen ilmio@vasb.fi ja kuvaile mitä kadotit.

ILMIÖ.

NYT!

Loput liput

Ennakkoliput ovat käyneet mukavasti kaupaksi, ja ennakkolipunmyynti on päättynyt. Lippuja myydään lauantaina portilta kylmää käteistä vastaan. Myös yhteislipun Ilmiöön ja Turku Moderniin voi ostaa Ilmiön lipputiskiltä. Uittamolla Nähdään!

Ohjelmaläpyskä

Lataa tästä komia ohjelmaläpyskä (PDF) niin tiedät missä mennään ja milloin!

Lipu- ja säätila

Koht startatata! Turu yäs kiärtävist huhupuheist hualimat ennakkolipui saa viäl. Mut varaa ny omas pia, enne ku oikeest loppuu keske. Ja kaunist tulee olema, sano säätiarotus mitä tahasa!

Aikataulut valmiit

Myös Sisälavan ja terassin aikataulut ohjelmasivulla. Ilmiömäinen vesibussi M/S Autere kulkee Uittamolle ja takaisin n. puolentoista tunnin välein klo 12-18 Martinsillan kupeesta, grillin eestä. Liput 6€/suunta.

Artisti- ja aikataulupäivityksiä

Ohjelma on valmis. Sivulavan viides esiintyjä on Posteljoona & Paha-Nuutti, terassin ohjelmaan on lisätty Jazzterapeutit ja Herra Hallitus. Aikatauluja ja muita tietoja on myös lisätty ja tarkennettu, DJ:t ja sisälavan ja terassin aikataulutkin ilmestynevät lähipäivinä.

Ennakkoliput myynnissä

Ennakkoliput myynnissä 11.6.2009 alkaen Tiketissä. Ennakkoon hankittuna lipun hinta on 14€.